Eurolab Internacional Grup

Premium, Values, Creativity

Me 27 vite eksperiencë në shitje, distribucion, import/eksport dhe shërbime të tjera (marketing, zhvillim tregu dhe produktesh, veprime operacionale etj.), na bëjnë ne partnerin më të mirë në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe në vende të tjera europiane.

Eurolab Internacional Grup u shërben tregjeve në 8 shtete të Ballkanit Perëndimor me mbi 20 milion konsumatorë, me distribucion direkt në mijëra pika shitje duke ju ofruar konsumatorëve mbi 1,000 kode, nga më shumë se 80 kompani prestigjoze të FMCG, duke siguruar rritje vjetore dy shifrore gjatë dekadës së fundit.

Lexo më shumë

1ALBANIA

2KOSOVO

3NORTH MACEDONIA

4MONTENEGRO

5SERBIA

6BOSNIA AND HERZEGOVINA

7CROATIA

8SLOVENIA

Bulevar Dr. Zorana Đinđića 64a, Belgrade, Serbia

Quehenberger Doo, Gospodarska ulica 2c, Hala 3 10431 SVETA NEDELJA, Zagreb, Croatia

Zona e re industriale,Veternik, Rruga Gjilanit, Nr. 35 Kosove

Kotnikova 28 1000 Ljubjana, Slovenia

Grup Šeika Zaida br.19/4 Podgorica, Montenegro

Rr. Jashar Skënderi, Komuna Kashar, Fushë Mëzez, Tiranë, Albania, KP 1050

Pero Nakov 144, Skopje, North Macedonia

Partnerët Tanë

Eurolab ka në portofol mbi 80 marka të partnerëve nga gjithë bota: Italia, Franca, Gjermania, Japonia, Meksika, Belgjika, UK, Holanda, Spanja etj. Eurolab si përfaqësues i denjë i produkteve premium të partnerëve tanë, sjell tek konsumatorët ekesperiencat dhe kulturat unike të këtyre vendeve.

Lexo më shumë

Lajme & Evente

Remix Music Festival

Në datat 26-28 Maj u zhvillua REMIX MUSIC FESTIVAL, Puglia – Albania, “Joint for Future”, ku solli për publikun artistë, grupe muzikore dhe dj nga Rajoni i Puglias dhe Shqipërisë. Ky aktivitet kishte për qëllim argëtimin dhe promovimin e vlerave kulturore Italiane. E sigurisht, gjate këtyre ditëve nuk mungoi edhe Birra Peroni. Në oborrin e pasëm të Pallatit të Kulturës në Tiranë, prej orës 20:00 e deri në mesnatë të rinjtë urbanë të Tiranës shijuan muzikën e bukur dhe të veçantë nën shoqërinë e birrës Peroni.

22 Qershor, 2022

“Guest Bartender Night”

Një natë dedikuar bartenderave, ku i ftuari special i mbrëmjes, më 13 qershor, ishte Global Brand Ambassador i Amaro Montenegro, Rudi Carraro. Plot energji, kokteje perfekte dhe një atmosferë fantastike nën shijen e pijeve me Amaro Montengro të përgatitura nga vet Rudi ishin momentet, që e bënë këtë natë të magjishme. Prezenca e Rudi Carraro në Tiranë, pasoi me prezantimin e tij në The Vero Bartender Masterclass Albania 2022.

13 Qershor, 2022

Movie Night me Peroni🍻

Një natë filmi ndryshe, ku kinemaja ishtë në qiell të hapur, ku shijuam dhe qeshëm së bashku me filmin më të mirë komedi të momentit “Dashuri & Turbulenca”, dhe sigurisht me një gotë Peroni, që është si çdo herë aty e që na bën gjithmonë bashkë në momentet më të bukura me miqtë .

12 Qershor, 2022

Vizitë e përfaqësuesve të AEO

Vizitë e përfaqësuesve të AEO në ambientet e Eurolab Internacional Grup, si një ndër 8 kompanitë, që gëzojnë statusin e “Operator Ekonomik i Autorizuar”, në Shqipëri.

10 Qershor, 2022

Skuadrës së Romës i Dhuron Fat Birra Peroni

Ndeshja A. S. Roma – Feyenoord FC mori vëmëndjen e gjithë Europës. Tifozë të shumtë vizituan Tiranën, e cila këtë vit ka marrë edhe titullin “Youth Capital”. (UTRONLUS) “Tifosi Romanisti” këndonin dhe festonin himnin e skuadrës duke konsumuar me krenari birrën e tyre Italiane.

25 Maj, 2022