Markat Tona

Ne e përzgjedhim me kujdes të veçantë portofolin e markave që menaxhojmë për ti dhënë klientëve tanë dhe konsumatorëve më të mirën e tregut botëror në përputhje me dëshirat dhe shijet e tyre lokale.

Për më shumë Shkarko Katalogun

BIRRA

Verëra-Shampanja

Alkoole

Lëngje-Ushqime

Beauty

Shkarko katalogun