Mapo City

Mapo City Albania është dyqani ynë online dhe destinacioni i brandeve premium të mirënjohura globalisht, të cilat mund ti aksesoni online në adresën tonë eketronike.

MAPO C&C përfaqëson modelin e parë të shitjes Cash & Carry në Shqipëri. Një risi në tregun shqiptar dhe një ambjent ku mund të blini fizikisht markat tuaja të preferuara. Si një nga pikat e shumta të kontaktit me bizneset e konsumatorët Mapo C&C i ofron tregut kategoritë më të rëndësishme të konsumit nën emrat e markave te mirënjohura dhe çmime konkurruese. Mapo Cash&Carry u shërben me shumicë të gjithë klientëve, që disponojnë një numër NIPT dhe me pakicë konsumatorëve, që deshirojnë të përfitojnë nga asortimenti jonë ekskluziv. Sjell eksperiencën MAPO C&C në derën tuaj. Tani mund te blini Kudo dhe Kurdo!

Mapo Cash & Carry online

Lajme & Evente

Corona Sunset Session në Whisky Green Coast

Nata e dytë e Corona Sunset Session u realizua në Whiksy Green Coast duke filluar nga mesdita e deri në mesnatë. Aty ku dielli shkëlqen dhe kujtimet zgjasin gjthmonë THIS IS LIVING.. Ky është slogani që udhëheq filozofinë e jetës për Corona, në mënyrë që të nxisë njerëzit të jetojnë jetën përtej ngarkesës që dita mban dhe të gjejnë kohë për shijuar momentet e vogla të brenda saj.

22 Gusht, 2023

Corona Sunset Session 2023 në Nassau

Pasditet dhe perëndimet janë pjesa më e mirë e ditës të cilat çdokush i kalon me njerëzit më të dashur. Qëllimi i Corona Sunset Session është pikërisht ky, që të bëhet pikëtakimi më i mirë për të mbyllur ditën dhe për të krijuar një lidhje mes njerëzve, natyrës dhe atij momenti. Ndiqni videon për të zbuluar nga Corona Sunset Session Albania në Nassau Beach Dhërmi.

22 Gusht, 2023

DISCOBALL: Peroni Nastro Azzurro në Pepperon The Beach

Jeto çdo moment këtë verë me Peroni Nastro Azzurro💙 Ndajmë së bashku disa momente nga fundjava që lamë pas në @pepperon_thebeach ✨

22 Gusht, 2023

Corona në Turtle Fest 2023 në Pepperon The Beach

Momente nga @turtlefest.al me Corona duke shijuar perëndimin dhe një Corona me muzikën më të mirë elektronike 🔥

22 Gusht, 2023

Engine Gin në Turtle Fest 2023 në Pepperon the Beach

Momente me Engine Gin nga @turtlefest.al në @pepperon_thebeach ✨ "Fuel The Dream" është slogani që udhëheq festat e xhinit italian Engine Gin. Një koktej me xhin Engine dhe muzikën më të mirë elektronike ishin kombinimi më i mirë i këtij festivali.#FuelTheDream#EngineGin#turtlefest#gin #pepperonithebeach

22 Gusht, 2023