Eurolab Internacional Grup

Premium, Values, Creativity

Thanks to our 27 years of experience in sales, distribution, import/export, and other services (marketing, market and product development, operational actions, etc.)., we are the best partner in the Western Balkans and other European countries.

With direct distribution to thousands retailers and over 1,000 codes from more than 80 prestigious FMCG companies, Eurolab Internacional Group serves markets in 8 Western Balkan countries with over 20 million consumers, ensuring double-digit annual growth over the last decade.

Read more

1ALBANIA

2KOSOVO

3NORTH MACEDONIA

4MONTENEGRO

5SERBIA

6BOSNIA AND HERZEGOVINA

7CROATIA

8SLOVENIA

Bulevar Dr. Zorana Đinđića 64a, Belgrade, Serbia

Quehenberger Doo, Gospodarska ulica 2c, Hala 3 10431 SVETA NEDELJA, Zagreb, Croatia

Zona e re industriale,Veternik, Rruga Gjilanit, Nr. 35 Kosove

Kotnikova 28 1000 Ljubjana, Slovenia

Grup Šeika Zaida br.19/4 Podgorica, Montenegro

Rr. Jashar Skënderi, Komuna Kashar, Fushë Mëzez, Tiranë, Albania, KP 1050

Pero Nakov 144, Skopje, North Macedonia

Our partners

Since March 2020 we cooperate with over 100 partner brands from Italy, France, Germany, Belgium, the Netherlands, etc. Our esteemed partners offer unique products, and solid support in introducing products in each of our operating markets. To know more about how we build strong relationships with our partners

Read more

News & Events

Corona Sunset Session në Whisky Green Coast

Nata e dytë e Corona Sunset Session u realizua në Whiksy Green Coast duke filluar nga mesdita e deri në mesnatë. Aty ku dielli shkëlqen dhe kujtimet zgjasin gjthmonë THIS IS LIVING.. Ky është slogani që udhëheq filozofinë e jetës për Corona, në mënyrë që të nxisë njerëzit të jetojnë jetën përtej ngarkesës që dita mban dhe të gjejnë kohë për shijuar momentet e vogla të brenda saj.

August 22, 2023

Corona Sunset Session 2023 në Nassau

Pasditet dhe perëndimet janë pjesa më e mirë e ditës të cilat çdokush i kalon me njerëzit më të dashur. Qëllimi i Corona Sunset Session është pikërisht ky, që të bëhet pikëtakimi më i mirë për të mbyllur ditën dhe për të krijuar një lidhje mes njerëzve, natyrës dhe atij momenti. Ndiqni videon për të zbuluar nga Corona Sunset Session Albania në Nassau Beach Dhërmi.

August 22, 2023

DISCOBALL: Peroni Nastro Azzurro në Pepperon The Beach

Jeto çdo moment këtë verë me Peroni Nastro Azzurro💙 Ndajmë së bashku disa momente nga fundjava që lamë pas në @pepperon_thebeach ✨

August 22, 2023

Corona në Turtle Fest 2023 në Pepperon The Beach

Momente nga @turtlefest.al me Corona duke shijuar perëndimin dhe një Corona me muzikën më të mirë elektronike 🔥

August 22, 2023

Engine Gin në Turtle Fest 2023 në Pepperon the Beach

Momente me Engine Gin nga @turtlefest.al në @pepperon_thebeach ✨ "Fuel The Dream" është slogani që udhëheq festat e xhinit italian Engine Gin. Një koktej me xhin Engine dhe muzikën më të mirë elektronike ishin kombinimi më i mirë i këtij festivali.#FuelTheDream#EngineGin#turtlefest#gin #pepperonithebeach

August 22, 2023