Aperol Spritz në Davines Albania

#JoinToJoy me Aperol Spitz, krijuar për të shijuar!
Për të shijuar çdo çast dhe eksperiencë së bashku siç ishte edhe ky takim i yni me 2 artistët më të famshëm italian, të cilët ndanë njohuritë dhe eksperiencën e tyre mbi trajtimin e duhur të flokëve përfaqësuar nga @davinesalbania @tess.albania

Bashkohuni për më shumë me ne në vijim me #AperolSpritz