Corona në Turtle Fest 2023 në Pepperon The Beach

Momente nga @turtlefest.al me Corona duke shijuar perëndimin dhe një Corona me muzikën më të mirë elektronike 🔥

#corona#coronasunset#turtlefest#visitalbania#nature