Engine Gin në Mice Tirana

MICE Tirana me pjesëmarrjen e personazheve më IN të medias online, por jo vetëm, ku patjetër pjesë e tyre ishte edhe Engine Gin për të shijuar momentet e këtij bashkimi në ambjentet e hotelit të mirënjohur në vend @marriotttirana me koktejet e ndryshme me përbërjen e tij 100% organike.

Read more

Aperol Spritz në MICE Tirana

MICE Tirana me pjesëmarrjen e personazheve më IN të medias online, por jo vetëm, ku patjetër pjesë e tyre ishte edhe Aperol Spritz për të shijuar momentet e këtij bashkimi në ambjentet e hotelit të mirënjohur në vend @marriotttirana sic thotë dhe vetë slogani #JoinTheJoy

Read more

Vinum Masters në MICE Tirana

Vinum Maters, një përzgjedhje verërash nga terrioret më të mira të Europës prezente në këtë natë për të shijuar çdo çast dhe eksperiencë së bashku siç ishte edhe ky takim i yni në hotelin e mirënjohur @marriotttirana me pjesëmarrjen e personazheve më IN të botës online.

Read more

The Pale Roze në Davines Albania

Roze The Pale, për të shijuar çdo çast dhe eksperiencë së bashku siç ishte edhe ky takim i yni me 2 artistët më të famshëm italian, të cilët ndanë njohuritë dhe eksperiencën e tyre mbi trajtimin e duhur të flokëve përfaqësuar nga @[email protected]

Read more

Aperol Spritz në Davines Albania

#JoinToJoy me Aperol Spitz, krijuar për të shijuar!Për të shijuar çdo çast dhe eksperiencë së bashku siç ishte edhe ky takim i yni me 2 artistët më të famshëm italian, të cilët ndanë njohuritë dhe eksperiencën e tyre mbi trajtimin e duhur të flokëve përfaqësuar nga @[email protected]

Read more

Engine Gin në Boris Brejcha

Nën sloganin e “Fuel The Dream” Engine Gin ishte një nga pijet e preferuara të kësaj nate të ardhurueseve të muzikës elektronike me performancën e dj të mirënjohur ndërkombëtar Boris Brejcha, por edhe ata kombëtar të ftuar për këtë natë.

Read more

Peroni Nastro Azzurro në Boris Brejcha

Nën sloganin e "Live Every Moment" birra e cilësisë premmium italiane Peroni Nastro Azzurro sleek ishte një nga pijet e preferuara të kësaj nate të ardhurueseve të muzikës elektronike me performancën e dj të mirënjohur ndërkombëtar Boris Brejcha, por edhe ata kombëtar të ftuar për këtë natë.

Read more

Lançimi i Engine Gin, një xhin ndryshe nga çfarë keni parë!

#FuelTheDream me Engine Gin. Kjo është motoja, që shoqëroi këtë natë lançimi të xhinit italian 100% organik, që i shtohet kategorisë tonë të alkooleve. Modern dhe energjik, një xhin shumë ndryshe nga ai, që keni parë ndonjëherë!

Read more

Marchesi Antinori merr çmimin “Marka e Verës më e Admiruar në Botë 2023” sipas renditjes ”Drinks International”

Rekord i ri për botën e verës italiane, e cila vazhdon të mbledhë suksese dhe njohje ndërkombëtare. Kompania historike toskane, Marchesi Antinori, ngrihet sërish në podiumin botëror: këtë herë ajo është zgjedhur si "Marka e Verës më e Admiruar në Botë 2023", kantina e parë italiane që ka arritur vendin e parë në renditje. Një mirënjohje që i referohet renditjes së Drinks International, e cila është një renditje që përfshin kantinat më të njohura në botë, e votuar nga një super juri e përbërë nga Masters of Wine, somelierë, blerës, gazetarë dhe ekspertë të industrisë, nga e gjithë bota. Juria ka emëruar pesë markat më të mira ndërkombëtare të verërave, bazuar në kriteret si qëndrueshmëria e cilësisë, raporti çmim/cilësi dhe forca e markës dhe kështu lindi renditja e 50 kantinave të verës nga e gjithë bota, që përbëjnë përzgjedhjen prestigjioze. Vetëm pak muaj më parë, Marchesi Antinori u vlerësua me titullin "Vreshtat më të mira të botës 2022". Suksesi i Marchesi Antinori vuloset nga cilësia e lartë e verërave të saj të cilat mbeten të larta me kalimin e kohës me qëndrueshmëri dhe këmbëngulje, për të cilat kompania krenohet me mbi gjashtë shekuj histori (ajo ka qenë aktive që nga viti 1385). Këtë e konfirmon Shay Waterworth, redaktore e Drinks International: “Arritja e një vendi në këtë listë prestigjioze është një arritje e rëndësishme dhe unë personalisht i përgëzoj të gjitha kompanitë e pranishme në top 50-shen tonë këtë vit. Një duartrokitje e veçantë shkon për Antinori që është marka e parë italiane që kryeson listën tonë”. Shkrimi i plotë i Lara Loretit në @ilgusto.it

Read more

Bulldog Gin në festivalin më të madh të muzikës elektronike me dj e mirënjohur Lilly Palmer.

Momente nga festivali më i madh i muzikës elektronike me të ftuar special dj e mirënjohur @lilly_palmerdj në Parkun Olimpik të Tiranës nën një organizim madhështor nga @folielectronic @gowild_al dhe duke shijuar koktejet e Bulldog Gin ashtu siç thotë edhe vetë slogani i tij #BeginBold . #bulldog #gin #bulldoggin #music #dj #electronicmusic #djlillypalmer #folieelctronic #gowild

Read more

Birra Peroni suportuese e festivaleve më të mëdha në vend!

Momente nga festivali më i madh i muzikës elektronike me të ftuar special dj e mirënjohur @lilly_palmerdj në Parkun Olimpik të Tiranës nën një organizim madhështor nga @folielectronic @gowild_al . Si gjithmonë ajo që na bashkon është Peroni, i cili është si çdo herë pjesë e festivaleve më të mëdha dhe më të dashura në vend.

Read more

Celebrating 5 years of Mado Fusion Tirana

Celebrating 5 years of Mado Fusion Tirana with Sicilian wines from the Duca Di Salaparuta winery and cocktails from Volcan Tequila. An organization by The Margarita Club, supported by Eurolab.

Read more

Halloween Night Party with Sierra Tequila

Halloween Night Party with Sierra Tequila at Millemium Garden

Read more

Sicilian Wine Tasting

Shija e verës siçiliane e “Duca Di Salaparuta” vjen në Shqipëri, falë bashkëpunimit me “Eurolab”. Në një ceremoni degustimi të zhvilluar në rezidencën e Ambasadës Italiane në Tiranë, u prezantuan etiketa nga tre kantina të ndryshme siciliane; verë e bardhë, e kuqe dhe Marsala.

Read more

Remix Music Festival

On May 26-28, took place REMIX MUSIC FESTIVAL, Puglia - Albania, "Joint for Future", bringing to the public, artists, music groups and DJs from the Region of Puglia and Albania. This activity aimed at entertaining and promoting Italian cultural values. Of course, Birra Peroni was present during these days. In the backyard of the Palace of Culture in Tirana, from 20:00 until midnight, the young urban people of Tirana enjoyed the beautiful and special music in the company of Peroni beer.

Read more

“Guest Bartender Night”

A night dedicated to bartenders, where the special guest of the evening, on June 13, was the Global Brand Ambassador of Amaro Montenegro, Rudi Carraro. Full of energy, perfect cocktails and a fantastic atmosphere under the taste of drinks with Amaro Montengro prepared by Rudi himself were the moments that made this night magical. The presence of Rudi Carraro in Tirana, followed with his presentation at The Vero Bartender Masterclass Albania 2022.

Read more

Movie Night with Peroni

A different movie night, where the cinema was in the open air, where we enjoyed and laughed together with the best comedy movie of the moment "Love & Turbulence" and of course with a glass of Peroni, which is like every time there and that makes us always together in the most beautiful moments with friends “Se ci unisce è Peroni”.

Read more

Visit of AEO

Visit of AEO representatives to the premises of Eurolab International Group, as one of the 8 companies that enjoy the status of "Authorized Economic Operator", in Albania.

Read more

Birra Peroni Gives Luck to the Roma Team

The match A. S. Roma - Feyenoord FC got the attention of Europe. Many fans visited Tirana, which this year has received the title "Youth Capital". (UTRONLUS) "Tifosi Romanisti" sang and celebrated the anthem of their team proudly by consuming the Italian beer.

Read more

"Celebrating the Burning of Witches" with Czech Beers or " Čarodejnice" at Cormeum Tirana

On May 19, a different celebration came to life at the Cormeum Tirana. Czech beers Kozel and Pilsner Urquell brought a very special tradition that announced the leaving of winter and the arrival of summer.

Read more

Beats & Brunch with Peroni

On 17 of April by the park of Tirana’s Artificial Lake This Sunday, the most sociable youngers of Tirana city, gathered to enjoy the last day of the week, by brunching with good music, tasty food and day & night drinking. This all-day event was located in in one of the most relaxed areas for many urbans of the city. It all started around 12:00 a.m and ended 00.00 p.m. Peroni beer was the beer sponsor of this day. The experience was unforgettable. An amazing atmosphere of sharing love with friends and positive vibes.

Read more

Authorised Economic Operator (AEO)

Eurolab has been working hard to develop its operations, increase the efficiency and make our company one of the most transparent for Albania and the region. This is way Albanian Customs have rewarded Eruolab International Group with the “status of trust” amongst 8 other companies: Authorised Economic Operator (AEO). This obviously is well deserved privilege for Eurolab. The AEO status is based on the international standards; it is recognised within CEFTA countries as well.

Read more

The movie "Love & Turbulence"

On April 7, the premiere of the film "Love & Turbulence" was held, with a well-known and wonderful cast of actors, where we are proud to be present and give our contribution in supporting art through such artistic projects, which of course turned out to be a real success. Discover more about our activities by following us in our social media profiles:

Read more

Eurolab Internacional Grup at HORECA fair in Expo City Albania.

On March 4, 5 and 6 Eurolab International Group participates in the HORECA fair, under the representation of Mapo Cash & Carry, organized in Expo City Albania. The opening day of this fair was accompanied by activities that continued in the following days, starting with the tasting of premium Italian coffee "illy", accompanied by croissants Bauli and Casalini.

Read more