Mapo City SHOP

Mapo City Albania është dyqani ynë online dhe destinacioni i brandeve premium të mirënjohura globalisht, të cilat mund ti aksesoni online në adresën tonë elektronike.
Në këtë hapësirë të dedikuar blerjeve online do të gjeni kategoritë si alkoolike, birra, soft drinks, ushqimore, kafe dhe së fundmi edhe kategorinë beauty me brandet si CND dhe Revlon.

Po ashtu na gjeni edhe fiziksht në MAPO C&C, i cili përfaqëson modelin e parë të shitjes Cash & Carry në Shqipëri. Një risi në tregun shqiptar dhe një ambjent ku mund të blini fizikisht markat tuaja të preferuara. Si një nga pikat e shumta të kontaktit me bizneset e konsumatorët Mapo C&C i ofron tregut kategoritë më të rëndësishme të konsumit nën emrat e markave te mirënjohura dhe çmime konkurruese. Mapo Cash&Carry u shërben me shumicë të gjithë klientëve, që disponojnë një numër NIPT dhe me pakicë konsumatorëve, që deshirojnë të përfitojnë nga asortimenti jonë ekskluziv.

Tani mund te blini Kudo dhe Kurdo!

Mapo City online

ABOUT MAPO CITY

The best location to experience premium quality brands of wine, spirits and coffee brands is Mapo City. The Skopje East Gate shopping center houses the Mapo City store, which opened in Macedonia in 2021. The most recent Mapo City is now located in Podgorica (Capital Plaza), Montenegro

Newest Mapo City in Podgorica, Montenegro


Address: Skopje East Gate


Address: Šeika Zaida br.19/4, 81 000 Podgorica

News & Events

Chandon Garden Spritz në Lost Sea Side

Summer sensation 🌊 Momentet më të bukura me Chandon Garden Spritz në @lost.seaside ✨ një vend magjik për të kaluar ditët tuaja të pushimeve me një eksperiencë luxury dhe komoditet të plotë dhe me spritz-in e duhur për të shijuar cdo ditë në maksimumin e saj.

October 24, 2023

Corona Sunset Session në Whisky Green Coast

Nata e dytë e Corona Sunset Session u realizua në Whiksy Green Coast duke filluar nga mesdita e deri në mesnatë. Aty ku dielli shkëlqen dhe kujtimet zgjasin gjthmonë THIS IS LIVING.. Ky është slogani që udhëheq filozofinë e jetës për Corona, në mënyrë që të nxisë njerëzit të jetojnë jetën përtej ngarkesës që dita mban dhe të gjejnë kohë për shijuar momentet e vogla të brenda saj.

August 22, 2023

Corona Sunset Session 2023 në Nassau

Pasditet dhe perëndimet janë pjesa më e mirë e ditës të cilat çdokush i kalon me njerëzit më të dashur. Qëllimi i Corona Sunset Session është pikërisht ky, që të bëhet pikëtakimi më i mirë për të mbyllur ditën dhe për të krijuar një lidhje mes njerëzve, natyrës dhe atij momenti. Ndiqni videon për të zbuluar nga Corona Sunset Session Albania në Nassau Beach Dhërmi.

August 22, 2023

DISCOBALL: Peroni Nastro Azzurro në Pepperon The Beach

Jeto çdo moment këtë verë me Peroni Nastro Azzurro💙 Ndajmë së bashku disa momente nga fundjava që lamë pas në @pepperon_thebeach ✨

August 22, 2023

Corona në Turtle Fest 2023 në Pepperon The Beach

Momente nga @turtlefest.al me Corona duke shijuar perëndimin dhe një Corona me muzikën më të mirë elektronike 🔥

August 22, 2023