Internship

Eurolab ofron mundësi praktike për studentët e sapodiplomuar. Bashkohuni me ne dhe do t’ju japim mundësi të zhvilloheni profesionalisht!

Dëshironi një punë të re për të zhvilluar potencialin tuaj?
Dëshironi një karrierë premtuese?

Ne do ju mbështesim të manifestoni aftësitë tuaja, si dhe të pasuroni dhe zhvilloni potencialin tuaj.

Apliko tani për pozicionin tënd duke plotësuar të dhënat më poshtë.