Bulevar Dr. Zorana Đinđića 64a, Belgrade, Serbia

Quehenberger Doo, Gospodarska ulica 2c, Hala 3 10431 SVETA NEDELJA, Zagreb, Croatia

Zona e re industriale,Veternik, Rruga Gjilanit, Nr. 35 Kosove

Kotnikova 28 1000 Ljubjana, Slovenia

Grup Šeika Zaida br.19/4 Podgorica, Montenegro

Rr. Jashar Skënderi, Komuna Kashar, Fushë Mëzez, Tiranë, Albania, KP 1050

Pero Nakov 144, Skopje, North Macedonia

QË NË FILLIMET TONA KEMI PROVUAR TË KUPTOJMË NEVOJAT DHE KËRKESAT E KONSUMATORËVE DHE MË PAS TË PËRZGJEDHIM PRODUKTE TË CILAT PLOTËSOJNË DHE TEJKALOJNË PRITSHMËRITË E TYRE, DUKE SJELLË NË TAVOLINAT E TYRE NJË SHPORTË TË PLOTË ME USHQIME DHE PIJE ME ORIGJINË NGA DESTINACIONET E MIRËNJOHURA EUROPIANE.

NA KONTAKTONI

Është e lehtë të na kontaktoni


    Kini kujdes që të plotësoni të gjitha fushat me*