Beats & Brunch me Peroni

17 Prill pranë parkut të Liqenit Artificial të Tiranës

Këtë të diel, të rinjtë më të shoqërueshëm të qytetit të Tiranës, u mblodhën për të shijuar ditën e fundit të javës, duke drekuar me muzikë të mirë, ushqime dhe pije, gjatë ditës dhe natës. Ky organizim gjithëditor u vendos në një nga zonat më të relaksuara për shumë të rinj të qytetit. Gjithçka filloi rreth orës 12:00 të paradites dhe përfundoi në  orën 00:00 të mëngjesit. Peroni ishte sponsori i birrës së kësaj dite. Përvoja ishte e paharrueshme. Një atmosferë e mrekullueshme duke shpërndare dashuri mes miqsh dhe atmosferë pozitive.

Në fund të fundit, “Se ci Unisce e Peroni”.

Zbulo më shumë për Peroni në faqen në Instagram @peroni.albania dhe Facebook peronialbania