Bulldog Gin në festivalin më të madh të muzikës elektronike me dj e mirënjohur Lilly Palmer.

Momente nga festivali më i madh i muzikës elektronike me të ftuar special dj e mirënjohur @lilly_palmerdj në Parkun Olimpik të Tiranës nën një organizim madhështor nga @folielectronic @gowild_al dhe duke shijuar koktejet e Bulldog Gin ashtu siç thotë edhe vetë slogani i tij #BeginBold