Engine Gin në Boris Brejcha

Nën sloganin e “Fuel The Dream” Engine Gin ishte një nga pijet e preferuara të kësaj nate të ardhurueseve të muzikës elektronike me performancën e dj të mirënjohur ndërkombëtar Boris Brejcha, por edhe ata kombëtar të ftuar për këtë natë.

Festivali i tejmbushur me grupmosha nga më të ndryshmet u zhvillua në ambjentin e hapur të “Sheshi Italia”, pranë stadiumit Arena Center.

Engine Gin suporton dhe shpalos energjinë dhe lirinë si pjesë e personalitetit të tij unik me përbërës 100% organik në koktejet e tij, për të gjithë adhuruesit e koktejeve duke filluar Gin&Tonic e nga krijimet e ndryshme me përmbajtje xhini.

#enginegin #gin #borisbrejcha #electronicmusic #festival