“Festojmë Djegien e Shtrigave” me Birrat Çeke ose “Čarodejnice” në Cormeum Tirana.

Me datë 19 Maj, një festë ndryshe nga të tjerat mori jetë në Cormeum Tirana. 
Birrat çeke Kozel dhe Pilsner Urquell sollën një traditë tepër të veçantë, që lajmëroi ikjen e dimrit dhe ardhjen e verës. Atmosfera ishte e magjishme, ku njerëzit teksa konsumonin keto birra, shijonin ngrohtësinë e vatrës së zjarrit dhe performancën e guximshme të dy performuesve profesionistë të zjarrit.
Rituali përfundoi me djegien e shtrigës, moment ngazëllyes për të gjithë.
Markat Çeke Kozel dhe Pilsner Urquell, shumë te suksesshme do ti bashkohen festave dhe aktiviteteve të ndryshme per të sjellë një kulturë të re birre në tregun shqiptar.

Zbuloni më shumë rreth aktiviteteve tona duke na ndjekur në rrjetet tona sociale
IG dhe FB: @mapocashcarry dhe @mapocashcarry.ks