Filmi “Dashuri & Turbulenca”

Më datë 7 prill, u mbajt premiera e filmit “Dashuri & Turbulenca”, me një kast të mirënjohur dhe të mrekullueshëm aktorësh, ku jemi krenarë të ishim present dhe të jepnim kontributin tonë në mbështetje të artit nëpërmjet projekteve të tilla artistike, e cila sigurisht rezultoi një sukses i vërtetë.

Zbuloni më shumë rreth aktiviteteve tona duke na ndjekur në rrjetet tona sociale:

@mapocashcarry @peroni.albania