Lançimi i Engine Gin, një xhin ndryshe nga çfarë keni parë!

#FuelTheDream me Engine Gin. Kjo është motoja, që shoqëroi këtë natë lançimi të xhinit italian 100% organik, që i shtohet kategorisë tonë të alkooleve. Modern dhe energjik, një xhin shumë ndryshe nga ai, që keni parë ndonjëherë! Engine Gin është një xhin, i cili ka një përzierje të ingredientëve 100% natural duke e bërë atë unik në llojin e tij.

Të ftuar nga fusha të ndryshme të artit, por jo vetëm, të njohur dhe të panjohur, u bënë NJË drejt një udhëtimi të zbulimit të botës së pazakontë dhe plot surpriza të Engine Gin.

Checkpoint Charlie Pub ishte vendi i përzgjedhur për lançimin e tij, si një nga vendet e mirënjohura për festat dhe si një ambjent, ku Engine Gin shpreh më së miri personalitetin e tij me koketejet dhe pijet e ndryshme.

#enginegin #gin #coctails #launch #party #italiangin #italian #newproduct