Movie Night me Peroni🍻

Një natë filmi ndryshe, ku kinemaja ishtë në qiell të hapur, ku shijuam dhe qeshëm së bashku me filmin më të mirë komedi të momentit “Dashuri & Turbulenca”, dhe sigurisht me një gotë Peroni, që është si çdo herë aty e që na bën gjithmonë bashkë në momentet më të bukura me miqtë .
“Se ci unisce è Peroni”
Zbuloni më tepër rreth aktiviteteve tona duke na ndjekur në mediat tona sociale në IG: peroni.albania dhe FB: Peroni Albania.