Peroni Nastro Azzurro në Boris Brejcha

Nën sloganin e “Live Every Moment” birra e cilësisë premmium italiane Peroni Nastro Azzurro sleek ishte një nga pijet e preferuara të kësaj nate të ardhurueseve të muzikës elektronike me performancën e dj të mirënjohur ndërkombëtar Boris Brejcha, por edhe ata kombëtar të ftuar për këtë natë.

Festivali i tejmbushur me grupmosha nga më të ndryshmet u zhvillua në ambjentin e hapur të “Sheshi Italia”, pranë stadiumit Arena Center.

Peroni Nastro Azzurro është gjithmonë aty për të siguruar që të shijoni çdo moment duke krijuar një atmosferë unike mes miqsh dhe përjetoni një eksperiencë plot kujtime nga më veçantat.

#peroninastroazzurro #borisbrejcha #electronicmusic #festival