Skuadrës së Romës i Dhuron Fat Birra Peroni

Ndeshja A. S. Roma – Feyenoord FC mori vëmëndjen e gjithë Europës. Tifozë të shumtë vizituan Tiranën, e cila këtë vit ka marrë edhe titullin “Youth Capital”.
(UTRONLUS) “Tifosi Romanisti” këndonin dhe festonin himnin e skuadrës duke konsumuar me krenari birrën e tyre Italiane.
Birra Peroni ndër vite ka qënë një ndër sponsorat zyrtarë të skuadrës italiane Romane dhe për kompaninë tonë, Eurolab Internacional Grup ishte një kënaqësi e dyfishtë.
Jemi të sigurtë që pas ndeshjes, Jose Mourinho e ka qerasur ekipin e tij me Birrën Peroni.
Se Ci Unisce e Peroni!