RRETH MAPO CITY

Mapo City është vendi ideal për të shijuar eksperiencën e markave premium të alkooleve, verërave dhe kafesë. Dyqani i Mapo City u hap në Maqedoni në vitin 2021 dhe gjendet në qendrën tregtare Skopje East Gate. Mapo City më i ri është edhe ne Podgoricë (Capital Plaza), Mali i Zi.

Mapo City më e re është në Podgoricë, Mali i Zi


Address: Skopje East Gate


Address: Šeika Zaida br.19/4, 81 000 Podgorica

Lajme & Evente

Festojmë 5 vite Mado Fusion Tirana

Festojmë 5 vite Mado Fusion Tirana me verërat siçiliane të kantinës Duca Di Salaparuta dhe me kokteje nga Volcan Tequila. Një organizim nga The Margarita Club, mbështetur nga Eurolab.

11 Nëntor, 2022

Halloween Night Party with Sierra Tequila

Halloween Night Party me Tequila Sierra në Millemium Garden

7 Nëntor, 2022

Sicilian Wine Tasting

Shija e verës siçiliane e “Duca Di Salaparuta” vjen në Shqipëri, falë bashkëpunimit me “Eurolab”. Në një ceremoni degustimi të zhvilluar në rezidencën e Ambasadës Italiane në Tiranë, u prezantuan etiketa nga tre kantina të ndryshme siciliane; verë e bardhë, e kuqe dhe Marsala.

8 Tetor, 2022

Remix Music Festival

Në datat 26-28 Maj u zhvillua REMIX MUSIC FESTIVAL, Puglia – Albania, “Joint for Future”, ku solli për publikun artistë, grupe muzikore dhe dj nga Rajoni i Puglias dhe Shqipërisë. Ky aktivitet kishte për qëllim argëtimin dhe promovimin e vlerave kulturore Italiane. E sigurisht, gjate këtyre ditëve nuk mungoi edhe Birra Peroni. Në oborrin e pasëm të Pallatit të Kulturës në Tiranë, prej orës 20:00 e deri në mesnatë të rinjtë urbanë të Tiranës shijuan muzikën e bukur dhe të veçantë nën shoqërinë e birrës Peroni.

22 Qershor, 2022

“Guest Bartender Night”

Një natë dedikuar bartenderave, ku i ftuari special i mbrëmjes, më 13 qershor, ishte Global Brand Ambassador i Amaro Montenegro, Rudi Carraro. Plot energji, kokteje perfekte dhe një atmosferë fantastike nën shijen e pijeve me Amaro Montengro të përgatitura nga vet Rudi ishin momentet, që e bënë këtë natë të magjishme. Prezenca e Rudi Carraro në Tiranë, pasoi me prezantimin e tij në The Vero Bartender Masterclass Albania 2022.

13 Qershor, 2022