Corona Sunset Session në Whisky Green Coast

Nata e dytë e Corona Sunset Session u realizua në Whisky Green Coast duke filluar nga mesdita e deri në mesnatë. Aty ku dielli shkëlqen dhe kujtimet zgjasin gjthmonë

THIS IS LIVING..

Ky është slogani që udhëheq filozofinë e jetës për Corona, në mënyrë që të nxisë njerëzit të jetojnë jetën përtej ngarkesës që dita mban dhe të gjejnë kohë për shijuar momentet e vogla të brenda saj.

#FollowTheSunsets #CoronaSunsets